Sup & Dem

  • Project Individueel

Studenten van de minor International Trade Publishing, Books & More, opleiding Creative Business (CB), produceren ieder jaar een gids gemaakt voor internationale studenten die een periode in Amsterdam komen studeren — de International Student Guide Amsterdam (ISGA). De ISGA bestaat uit een 207 pagina tellende gids met tal van interessante informatie en nuttige tips over zowel Amsterdam als omstreken. Zowel bachelor als master studenten krijgen de gids toegereikt en helpt deze studenten in het vinden van hun weg gedurende de periode waarin zij studeren.


De opleiding CB heeft de studenten van de opleiding Communication and Multimedia Design gevraagd een passende digitale oplossing te ontwikkelen voor de bestaande fysieke gids.


Na veel verschillende ideeën tegen elkaar opgewogen te hebben ben ik uiteindelijk gegaan voor sup & dem; een vraag en aanbod platform voor en door internationale studenten. Dit concept heb ik door middel van een drietal deelproducten (concept, interactie en vormgeving) uitgewerkt tot een eerste opzet van het platform.

Thumbnail Sup & Dem